Over L.H. Verduyn

Al meer dan dertig jaar is Luc Verduyn uit Nieuwkoop een specialist op het gebied van grondverzet, zoals o.a. het ontgraven van kleine en grote bouwputten, aanleggen van beschoeiingen en vlonders en het realiseren van sier- bestratingswerk. U bent bij ons op het juiste adres voor zowel kleine als grote projecten.

Een grote of kleine aanbouw wordt door ons professioneel uitgegraven en de vrijgekomen grond wordt direct afgevoerd. Verwijderen van een boom of struiken in uw tuin geen probleem ook dat doen wij. Kwaliteit en duurzaamheid is het vereiste waarmee onze beschoeiingen, vlonders en sier-bestratingen worden aangelegd. Uw tuin als één geheel. Doordat hout een zeer decoratief materiaal is en uitstekend te combineren is met de vele bestratingsmaterialen die er te verkrijgen zijn sluit alles perfect op elkaar aan.

Kortom voor elk project hebben we voor u de juiste oplossing beschikbaar

Wij zijn in staat om, zowel wat betreft mankracht als materieel, flexibel in te spelen bij de aanleg van uw project. Daarnaast krijgt u altijd een helder advies en een prijsopgave op maat, waarbij wij vanzelfsprekend rekening houden met uw wensen en budget.

 

Heeft u vragen naar aanleiding van uw bezoek aan onze website?

Neem dan gerust contact met ons op.