ONZE WERKZAAMHEDEN

Al meer dan dertig jaar is Luc Verduyn uit Nieuwkoop een specialist op het gebied van grondverzet, zoals o.a. het ontgraven van kleine en grote bouwputten, aanleggen van beschoeiingen en vlonders en het realiseren van sier- bestratingswerk. U bent bij ons op het juiste adres voor zowel kleine als grote projecten.

Grondverzet

Een grote of kleine aanbouw wordt door ons professioneel uitgegraven en de vrijgekomen grond wordt direct afgevoerd. Verwijderen van een boom of struiken in uw tuin geen probleem ook dat doen wij.

Beschoeiingen / Vlonders & steigers

Een beschoeiing / damwand of keerwand wordt gebruikt om een hoogteverschil in de grond op te vangen. Veelal ziet men toepassingen nabij waterkanten, een sloot in de achtertuin, lagere oevers en bij glooiende terreinen.

Tuinaanleg & realisatie

Om uw tuin helemaal af te maken leveren & realiseren wij ook diverse soorten (sier-)bestratingen. In combinatie met bijvoorbeeld het ophogen van uw tuin kunnen wij u van alles voorzien.

Leveren Grond & Zand

Voor het ophogen van uw tuin leveren wij ook allerlei materialen om uw eigen droomtuin te verwezenlijken. Wij leveren grond en zand op aanvraag, afhalen is ook mogelijk. (op afspraak). Daarnaast worden alle materialen los gestort.